Motor

Performance Line 3 Cruise je vsestranska in skoraj tiha linija Performance Line je zdaj tudi del pametnega sistema. Izkoristite ponujene funkcije, ostanite aktivni in ponovno odkrijte svet okoli sebe. Ostanite v trendu z brezžičnimi posodobitvami v aplikaciji eBike Flow: uživajte v vožnji z novim načinom samodejne vožnje. Pogonska enota zagotavlja močno podporo z naravnim občutkom vožnje, zato vas varuje. Z svojimi 75Nm navora poskrbi za lahkotno vožnjo po ravnini, hkrati pa vam nudi tudi dovolj moči za premagovanje najhujših vzponov. 

✔ Navor motorja: 75 Nm
✔ Stopnje asistence: Eco, tour, emtb, turbo
✔ Teren: cesta


Baterija

Baterija Bosch PowerTube 625 vam omogoča e-kolesarski užitek, ki se ne konča. Integriranost ter kompakten in minimalističen dizajn poskrbijo, da se baterija popolnoma zlije z vašim e-kolesom, hkrati pa se jo lahko iz okvirja tudi enostavno odstrani, ko je to potrebno.V kolikor je baterija polno napolnjena, z njeno pomočjo lahko dosežete do 130 kilometersko razdaljo.

✔ Kapaciteta: 625 Wh
✔ Način vpetja: integrirana
✔ Domet: 90-130 km

Kontrolna enota

Bosch LED daljinski upravljalnik poveže vaše e-kolo z aplikacijo eBike Flow. Omogoča enostaven dostop do vseh pomembnih podatkov o vožnji in je intuitiven za uporabo – vaše roke ostanejo varno na krmilu. Spremenite načine vožnje, uporabite funkcijo pametne pomoči pri hoji in upravljajte zaslon ali zaslon vožnje na pametnem telefonu. Zahvaljujoč pametnemu sistemu vam daljinski upravljalnik LED omogoča, da sami izvajate posodobitve za svoje e-kolo. Krmilna enota je kompatibilna z zaslonom Kiox 300.

✔ LED indikatorji
✔ 5 gumbov za upravljanje
✔ Indikator baterije, stopnja asistence, upravljanje z lučmi, Walk asistenca