Motor

Performance Line CX 4 je najnovejša inovacija Bosch-evih pogonskih sistemov, ki zagotavlja edinstveno izkušnjo vožnje z e-kolesom. Z svojimi 85Nm navora poskrbi za lahkotno vožnjo po ravnini, hkrati pa vam nudi tudi dovolj moči za premagovanje najhujših vzponov. CX 4 je kompakten, lahek in izdelan iz visokokakovostnih materialov, kar ga uvršča v sam vrh pogonov za e-kolesa.

✔ Navor motorja: 85 Nm
✔ Stopnje asistence: Eco, tour, emtb, turbo
✔ Teren: gore/cesta


Baterija

Baterija Bosch PowerTube 500 vam omogoča e-kolesarski užitek, ki se ne konča. Integriranost ter kompakten in minimalističen dizajn poksrbijo, da se baterija popolnoma zlije z vašim e-kolesom, hkrati pa se jo lahko iz okvirja tudi enostavno odstrani, ko je to potrebno.V kolikor je baterija polno napolnjena, z njeno pomočjo lahko dosežete do 130 kilometersko razdaljo.

✔ Kapaciteta: 500 Wh
✔ Način vpetja: integrirana
✔ Domet: 90-130 km

Prikazovalnik

Zaslon Intuvia je optimalno berljiv v vseh svetlobnih pogojih in ga je mogoče enostavno in intuitivno upravljati. Zahvaljujoč ločeni krmilni enoti so vaše roke ves čas varno na krmilu, medtem ko priporočilo za prestavljanje pomeni, da vedno vozite v pravilni prestavi. To prihrani baterijo in poveča vaš doseg. Intuvia pomeni, da imate vse podatke o vožnji vedno jasno na vidnem mestu.

✔Pregleden zaslon
✔Skupno število km, domet, stanje baterije
✔Upravljanje integriranih luči