Motor

Sachs RS je motor, ki vas bo pustil brez sape. Z svojimi 112Nm navora je izredno zmogljiv in pripravljen na vsak izziv, ki mu pride nasproti. Po ravnini lahko občutite njegov izjemen pospešek, pri premagovanju vzponov pa vas bo ponesel do vrha z najmanjšim naporom..

✔ Navor motorja: 112 Nm
✔ Stopnje asistence: 4 stopnje 
✔ Teren: gore/cesta

 


Baterija

SACHS RS 651 Wh baterija je pomemben del sistema . Naš partner BMZ jih je izdelal tako, da ustrezajo zahtevam in področjem uporabe SACHS RS-sistema. Integriranost ter kompakten in minimalističen dizajn poksrbijo, da se baterija popolnoma zlije z vašim e-kolesom, hkrati pa se jo lahko iz okvirja tudi enostavno odstrani, ko je to potrebno.V kolikor je baterija polno napolnjena, z njeno pomočjo lahko dosežete do 150 kilometersko razdaljo.


✔ Kapaciteta: 651 Wh
✔ Način vpetja: integrirana
✔ Domet: 90-150 km

Kontrolna enota 

Pregledna kontrolna enota Sigma EOX R500, ki je nameščena na krmilu kolesa uporabniku zagotavlja vse potrebne funkcije za preprosto upravljanje asistenc motorja. V kolikor pa si želi uporabnik več podatkov se enostavno poveže s telefonom preko bluetooth povezave s kolesom in si naloži aplikacijo Sigma EOX.

✔Beleženje kadence, kilometrov, kalorij in srčnega utripa
✔Možnost nastavitve letnega plana v aplikaciji
✔Povezljivost z aplikacijami Strava in Kamoot